Toimitusehdot


Kallio Training & Consulting Oy (3261217-5) myy koulutuksia yrityksille ja yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Asiakkaalla on oikeus osallistua koulutuksiin ja käyttää koulutusmateriaaleja sopimusehtojen mukaisesti.


Yrityksen yhteystiedot

  • Kallio Training & Consulting Oy
  • 045 78375585
  • info@kalliotraining.com
  • Kalliotie 1, 04400 Järvenpää

Tilaaminen

Tuotteen (kuten koulutuksen) aikataulu ilmoitetaan tuotesivulla ja ostosivulla. Tilaus lähetetään maksamalla tuote ostosivulla tai ilmoittamalla yrityksen verkkolaskutustiedot tuotesivulla olevalla lomakkeella. Ostaessasi tuotteen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteen hinnan sekä toimitustavan. Tilaushetkellä on annettava toimiva sähköpostiosoite, sillä tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Koulutuksen osallistumislinkki lähetetään samaan sähköpostiin.


Maksutavat

Verkkolaskulla maksaminen: Laskulla maksaminen onnistuu täyttämällä sivustolla oleva lomake pyydetyillä tiedoilla. Lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ja maksuaikaa on 7 päivää.

HUOM! Koulutukseen pääsee osallistumaan vain jos verkkolasku on maksettu tai sinulla on esittää tosite maksusta. Pyrimme näin vähentämään ongelmatilanteita. Mikäli laskua ei ole maksettu koulutuspäivään mennessä, niin Kallio Training & Consulting Oy:n henkilö on sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Kortilla maksaminen: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe, mikä näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Kallio Training & Consulting Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse (info@kalliotraining.com).


Toimitus

Onnistunut ilmoittautuminen koulutukseen vahvistetaan sähköpostitse 15 minuutin sisään siitä, kun laskutustiedot on onnistuneesti täytetty tai Stripe on onnistuneesti vahvistanut maksutapahtuman. Asiakas saa ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin ohjeita koulutukseen osallistumiseen ja osallistumislinkin toisessa sähköpostissa 24 tuntia ennen koulutuksen alkamista. Tarkista roskapostikansio jos et näe näitä sähköposteja.

Asiakkaan tulee varmistua ennen ostoa, että hänellä on tekniset mahdollisuudet osallistua verkkokoulutukseen käyttäen Google Meet-ohjelmaa. Ongelmatilanteissa asiakkaan on oltava yhteydessä Kallio Training & Consulting Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse (info@kalliotraining.com).


Peruutusehdot

Koulutusryhmään osallistumisen voi maksutta siirtää seuraavaan ryhmään 24 tuntia ennen ryhmän alkua (jos ryhmässä on tilaa). Jos vastaavanlaista koulutusryhmää ei ole tulossa, niin maksu palautetaan.

Ryhmien minimiosallistujamäärä on 3 osallistujaa. Jos osallistujia on alle tämän määrän, Kallio Training & Consulting Oy:llä on oikeus perua ryhmä ja maksu palautetaan peruutuksen jälkeen osallistujille.

Kallio Training & Consulting Oy:llä on oikeus avata ja sulkea koulutukseen ilmoittautuminen milloin tahansa.

Huomioithan, että saapumatta jättäminen ei ole peruutus. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.


Kallio Training & Consulting Oy:n oikeudet ja velvollisuudet

Kallio Training & Consulting Oy:llä on oikeus tuottaa palveluita parhaaksi katsomallaan tavalla sekä oikeus muuttaa niiden sisältöä ilman erillistä ilmoitusta. Kallio Training & Consulting Oy:n vastuu ei ulotu kolmannen osapuolen toimintaan.

Kallio Training & Consulting Oy:llä on oikeus viivytyksettä ja ilman etukäteisilmoitusta keskeyttää sellaisen palvelun tuottaminen sekä poistaa materiaali, joka rikkoo voimassa olevaa lainsäädäntöä, näitä sopimusehtoja sekä hyviä tapoja. Kallio Training & Consulting Oy ei vastaa sen kautta tavoitettavien muiden palveluiden sisällöistä tai niiden toimivuudesta tai muista ominaisuuksista.


Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet

Asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa osallistumislinkkiä tai mitään koulutuksen materiaaleja muiden käyttöön. Jos Kallio Training & Consulting Oy:n tuotteita tai palveluita käytetään tarkoituksella lain tai hyvän tavan vastaiseen toimintaan ja mikäli se vahingoittaa Kallio Training & Consulting Oy:tä tai sen mainetta, asiakas vastaa kaikista aiheutuneista vahingoista.

Asiakas vastaa siitä, että hän ei Kallio Training & Consulting Oy:n järjestämän koulutuksen aikana aiheuta häiriötä palvelun muille käyttäjille eikä loukkaa muiden käyttäjien oikeuksia, kunniaa tai loukkaa Kallio Training & Consulting Oy:n tai kolmansien osapuolien oikeuksia.

Asiakas vastaa oman tietokoneensa ja tietoliikenneyhteytensä suojauksesta sekä mahdollisen riittämättömän tietoturvansa aiheuttamista seurauksista sekä verkkoon tahallaan tai tuottamuksellisesti aiheuttamiensa virusten tai muiden haitallisten toimintojen aiheuttamista kuluista.

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai hänellä tulee olla huoltajan lupa ostaakseen tuotteita.


Tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet

Kallio Training & Consulting Oy:n palveluiden, niihin liittyvien tuotteiden ja sisältöjen tekijänoikeudet samoin kuin muut oikeudet kuuluvat Kallio Training & Consulting Oy:lle.

Kallio Training & Consulting Oy:n tuottamat koulutukset ja niiden sisältö on tarkoitettu vain asiakkaan omaan käyttöön. Sisältöjä ei saa kopioida, niistä ei saa jakaa tai lainata osia tai esittää sellaista julkisesti. Koulutuksien kopioiminen, siirtäminen, jakaminen tai tallentaminen muuhun muotoon kokonaan tai pieneltäkin osin on kiellettyä. Näiden oikeuksien rikkominen johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin ja rikosvastuuseen.

Tekijänoikeuksien suojaamiseen ja ostetun sisällön kopiointikiellon varmistamiseen voidaan käyttää teknistä suojausta, jota asiakas ei saa poistaa. Jo suojauksen poistaminen voidaan määritellä laittomaksi ja luvattomaksi käytöksi, joka johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin ja rikosvastuuseen.


Tietosuojaseloste

Lue erillinen tietosuojaseloste täältä.